miercuri, 17 noiembrie 2010

Înşelatul, privit diferit

Am văzut Marţi, după Crăciun. A fost primul film, în timpul căruia am simţit că trebuie să părăsesc sala de cinema!! Mă lăsau nervii....Deşi subiectul e asemănător cu cel din Eyes Wide Shut, nu se pot compara din niciun punct de vedere...Nicole Kidman arată bestial goală..."amanta blondă" din filmul lui Radu Muntean e dizgraţioasă! Povestea e des întâlnită, auzim şi vedem zi de zi personaje care au rolul fie de amanţi, fie de soţii devotate. Cei care aleg să-şi petreacă o parte din timpul lor cu altcineva, deşi cineva drag îi aşteaptă, nu trebuie să uite că rolurile pot fi inversate foarte uşor.
Când îţi bei ceaiul, pe canapeau din living, te concentrezi mai greu la cartea pe care o rasfoieşti pentru că ochii îţi fug pe ceas şi te tot întrebi: OARE DE CE NU APARE?! Aceleaşi trăiri avea şi celălalt când tu întârziai, nu răspundeai la telefon, invocai îmbolnăvirea subită a pisicii sau se impunea plecarea într-o delegaţie....

2 comentarii:

  1. Pentru cei/cele care n-au inselat niciodata, nici sa nu incercati macar. Doare a naibii dupa aia. Indiferent de care parte a penisului te afli.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine! Oare o să fiu suspectată?! În orice caz, înşelatul nu se rezumă doar la "sex". E de condamnat convorbirea ascunsă, un reply la mail, greşeşti să te laşi sărutat sau să accepţi un caffe latte cu "fostul sau posibilul"! (nu ştiu dacă e o întrebare sau un răspuns :))

    RăspundețiȘtergere