marți, 29 martie 2011

Picanterii împărţite cu colegii din trafic şi nu numai:

Săptămâna asta mi-a căzut în mână o carte de la Editura Trei, din colecţia Eroscop. Citesc. În metrou, acasă, în staţii, în pauza de masă/cafea, oriunde am ocazia. Citind în spaţii publice, întotdeauna surprind o privire "însetată" asupra rândurilor "mele". De ce te uiţi?? E alegerea mea să citesc o carte, în care de data asta, e descrisă o relaţie de cuplu, cu toate detaliile aferente (partide de sex, orgasme, "piese sexuale" (organe) ), deci, dacă te ruşinezi, mută-ţi privirea!!!

4 comentarii:

  1. Consider ca este un risc asumat atunci cand iti arunci privirea in cititul altcuiva. Este interesant, cel putin, sa iti inchipui urmatoarea scena din metrou: vezi o domnisoara cocheta, machiata frumos, asortata, imbracata elegant si delicat care citeste.. apoi atras de curiozitatea ei te apropii si incercand sa o descoperi mai mult pe ea iti furisezi privirea in cartea ei si cand ce sa vezi.. in loc de o descriere romantica a unui castel, intriga picanta dintre printi si printese, gaseste termeni (pseudo)vulgari care primeaza! Asta este in direct contrast cu aspectul exterior al cititoarei..Trebuie ca expresia si mimica respectivei persoane sa fie sublima si in momentul respectiv sa constientizeze intruziunea facuta in intimitatea persoanei care citeste!
    Din acest motiv cred ca este un risc asumat al indiscretiei sale.
    Personal incurajez asfel de carti "siropoase" care pot aduce beneficii secundare pe plan interpersonal... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru "complimente"! Despre riscul asumat, insa, nu comentez...Deci, trebuie sa îmbrac "acel" costum de asistenta, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. OFF, NICI ACUM NU AI IMBRACAT COSTUMUL??sau poate te refereai sa il reimbraci...sper...
    Referitor la cititul in locuri publice, recunosc ca de data asta vorbesc dpv al persoanelor non grata :P Imi place sa arunc o privire in cartea pe care o citeste nenea/tanti din metrou ca sa ma...inspir.Sa vad ce se mai citeste, ce il/o intereseaza pe individ/a.Nu am gasit insa pe nimeni care sa citeasca altceva decat romane de dragoste sau carti istorice :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok...să zicem că îl reîmbrac! Dacă obişnuieşti să tragi cu ochiul în cărţile "altora" şi eşti curioasă de ce se mai poartă în materie de sex, te invit la un ceai, pe fotoliul din dreapta mea ;)

    RăspundețiȘtergere