joi, 11 august 2011

A fost gândită....

Pe aici, plouă de două zile, exact ca toamna şi trebuie să recunosc, îmi place! Vara asta, s-au înmulţit prin oraş, dispozitivele pentru răcorirea oamenilor; mai exact, dacă eşti pe stradă şi ti-e cald treci printr-o perdea de apă...adică...duşul rămâne să-l faci tot acasă, în intimitate! Un astfel de loc amenajat cu perdea de apă, e la Universitate pe partea cu TNB, trec zilnic pe acolo şi de când a început vara nu a fost oprit niciodată. Concluzie: apa aia curge zi-noapte, indiferent de temperaturile de afară, tocmai de aia mă întreb: nu-şi dă nimeni seama că trebuie să-l oprească atunci când nu se impune să funcţioneze sau ăştia încă mai caută un buton pe care să scrie STOP sau OFF. E, cu puţin noroc, vine toamna şi poate le demontaţi, constatând astfel şi risipa de apă. Oprescule, opreşte-le!!!

3 comentarii:

  1. As vrea sa salut initiativa primariei, este un lucru deoasebit de util in zilele caniculare insa atunci cand am avut nevoie ele nu au mers.. :(
    ma refer la cel de la intrarea in parcul cismigiu si unul de la unirii- si nu, nu plecasem de acasa sa fac dush in deplasare, si nici nu le-am luat la rand.
    Cred insa ca initiativa desi e salutabila este realizata romaneste si sigur lipseste v'un robinet sau furtun.. este aceeasi intamplare ca cea din metroul de la universitate unde trebuiau sa fie niste monitoare imense care sa vina in ajutorul turistilor - au functionat doar cand s-a taiat panglica..
    nu mai povestesc ca ma enervez.. cred ca la metrou dorel a furat dioda de la lcd!! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Haios spus! Propun să-ţi păstrezi calmul şi să te gândeşti la timpul liber, în care vei pescui, de pe pontonul din spatele casei... Rezişti aici sau cumperi bilete de avion (doar dus)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma intreb si eu de multe ori acelasi lucru. Cred ca pana la urma vom merge sa pescuim de pe ponton.. :)

    RăspundețiȘtergere