marți, 6 aprilie 2010

initiative

Imi doresc să vizitez "Foisorul de foc", pentru a vedea prin "ochiul" turnului de observație, Bucureștiul anului 1890. Nu pot sa comentez prea mult, va spun doar atat: programul e de luni până vineri, de la 8 la 16!!
Prefer ca în locul unor aberații gen, "Land of choice" (n-aș fi reținut expresia dacă nu ar fi râs Mircea Badea în gura presei), mai marii țării să investească în promovarea tuturor obiectivelor din capitală, de care unii nici n-au auzit. Trecem pe lângă biserici, rămânem impresionați și ne întrebăm cum se cheamă sau când a fost construită, evident nu există nici o plăcuță cu detalii elementare! Mulți nu știu că există o stradă formată doar din scări, foarte interesant de văzut, în zona Parcului Carol. Câți dintre noi au mai fost sau le-a trecut prin minte să viziteze "Mărțișorul", locul lui Arghezi și al lui Zdreanță? Sunt doar câteva...

Un comentariu:

  1. corect!poate ar trebui sa ne programam, fiecare din noi, cate un week-end pe luna in care sa vizitam macar un monument al Bucurestiului.

    RăspundețiȘtergere